Lokaler

GAMMALT MÖTER NYTT

Allas Hus i Bôrna har renoverats på ett varsamt och smakfullt sätt samtidigt som det nya har sin givna plats. Här finns den senaste presentationstekniken, ett modernt restaurangkök och en hiss till övervåningen för de som behöver.

Våra lokaler lämpar sig väl för det lilla mötet, den stora konferensen, utbildningen, årsmötet eller den privata festen.

Stora salen

Vår Stora sal är en fantastisk lokal med stora fönster som gör att naturliga ljuset flyter ihop med inomhusmiljön. Här skapar miljön kreativitet och harmoni med i ett enastående samspel. Här finns plats för ca 150 sittande vid bord eller ca 190 vid “biosittning”. Möjligheter till att bygga en temporär scen finns.

Stora salen ger utrymme för flexibla arrangemang olika dukningsalternativ.
Dukningsalternativ Stora salen

Stora salen erbjuder olika alternativa lösningar för alla typer av sammankomster, bilden ovan visar bio- eller föredragsplacering av stolar ca 190 st.

Lilla konferensen

Det lilla konferensrummet ligger i anslutning till stora salen är en fantastisk möteslokal för styrelsemötet eller föreningsmötet. Rummet har en golvyta av ca 25 kvm och kan avskiljas från den stora salen med glasdörrar och draperier för ett störningsfritt möte. Det stora konferensbordet som kan justeras i höjd för att passa alla behov. Konferensrummet är också utrustat med en 65″ TV som kan kopplas till medhavda datorer. Vid behov kan glasväggen föras åt sidan och bordet användas som t.ex serveringsbord för buffé servering.

Modern lokal med inspirerande färgsättning och bekväma möbler. Lilla konferensen passar perfekt till den mindre gruppen såsom styrelsemöten eller möten för ledningsgrupp. Rummet kan också användas för grupparbeten.

Här finns följande utrustning: 65″ TV kopplad till nätverket eller medhavda datorer via HDMI. Tillgänglighet av WIFI, blädderblock och papper och penna till deltagarna om så önskas.

Möbleringsalternativ: Styrelsesittning

Maxantal styrelsesittning: 10-12 personer

Lilla konferensrummet 10 – 12 platser

Övre våningens möteslokal

Övre våningens möteslokal ger utrymme för konferenser, utbildningar, årsmöten eller bara vanliga sammankomster. Man kan också hyra lokalen för Yoga eller kanske lite rogivande Qigong för kropp & själ.

Lokal med flertalet möjligheter. Passar lika bra till föreläsningar som till konferenser där diskussioner och grupparbeten deltagarna emellan har en central roll. Bra ljusinsläpp med takfönster och glasvägg. I anslutning till möteslokalen finns ett allmänutrymme där sociala möten kan ske i trevlig miljö.

Här finns följande utrustning: Projektor med högtalare (HDMI anslutning), 4 st golvuttag för anslutning av dator till projektor) mikrofon och mygga, DVD spelare, whiteboard, blädderblock och papper och penna till deltagarna.

Möbleringsalternativ: skolsittning, u-sittning, öar, biosittning m.m.

Max antal i skolsittning: 30 personer

Max antal i biosittning: 45 personer

Övre konferenslokalen

Teknisk utrustning

Ljud, Ljus och Bild av högsta kvalitet i samtliga möteslokaler. I Stora salen erbjuds möjligheter att visa information på den stora bioduken. En högkvalitativ ljudanläggning ger det också möjligt att visa film eller hålla avancerade presentationen i lokalerna.

Bioduk stora salen
Kontrollbord för ljudanläggning stora salen

 

Inomhusklimat

En fantastisk ventilationsanläggning säkerställer ett behagligt inomhusklimat oavsett hur många personer som vistas i lokalerna.

Catering / Kök

Ett välutrustat restaurangkök ger möjligheter för  egen matlagning eller också kan man hyra köket för leverans av catering .