Allas Hus – Ett hus för hela livet.

Den varsamma och genomgripande renoveringen av det historiska skolhuset uppfyller moderna krav för en samlingslokals utformning och inredning. Köket håller restaurangstandard och den tekniska utrustningen är bästa tänkbara. Lokalerna är handikappanpassade och flexibla. På plan 1 finns det rum för den lilla gruppen och en stor sal med plats för 150 personer vid bord eller upp till 180 personer vid biografsittning. På plan 2 finns ett bekvämt vardagsrum med pentry och ett stort rum lämpligt för utbildningar och kurser. Golvet har komfortvärme för exempelvis yoga och barnverksamhet.

Tillgängligt och tryggt

Allas hus i Bôrna uppfyller högt ställda krav på tillgänglighet och trygghet för alla som vistas där. Lokalerna passar för exempelvis utbildningar, konferenser, musik, teater, utställningar, dop, bröllop, minnesstunder, fester och kalas, matlagning, gymnastik och träning, dans, barn- och  ungdomsverksamhet, andakter – bara fantasin sätter gränser!

Allas Hus ger er också tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök som ger stor frihet att ordna olika typer av catering för era evenemang.

Köksutrustning och porslin finns tillgängligt för de flesta typer av evenemang och ingår i hyran av köket.

Allas hus i Bôrna är centralt beläget i Skaraborg och öppnar för en betydligt bredare användning och uthyrning än vad som normalt är möjligt för  bygdegårdar.