Lokaler

GAMMALT MÖTER NYTT

Allas Hus i Bôrna har renoverats på ett varsamt och smakfullt sätt samtidigt som det nya har sin givna plats. Här finns den senaste presentationstekniken,
ett modernt restaurangkök och en rymlig hiss till övervåningen.

Våra lokaler lämpar sig väl för det lilla mötet, den stora konferensen, utbildningen, årsmötet eller den privata festen.

Vår Stora sal är en fantastisk lokal med stora fönster som gör att naturliga ljuset flyter ihop med inomhusmiljön. Här skapar miljön kreativitet och harmoni med i ett enastående samspel. Här finns plats för ca 150 sittande vid bord eller ca 190 vid ”biosittning”. Möjligheter till att bygga en temporär scen finns.

Dukningsalternativ Stora salen

Stora salen erbjuder olika alternativa lösningar för alla typer av sammankomster, bilden ovan visar bio eller föredragsplacering av stolar ca 190 st.

Det lilla konferensrummet ligger i anslutning till stora salen är en fantastisk möteslokal för styrelsemötet eller föreningsmötet. 12-14 personer kan sitt runt det stora konferensbordet som kan justeras i höjd för att passa alla behov. Konferensrummet är också utrustat med en 65″ TV som kan kopplas till medhavda datorer. Vid behov kan en glasvägg föras åt sidan och bordet användas som t.ex serveringsbord för buffé servering.

Lilla konferensrummet 12 – 14 platser

Övre våning ger utrymme för konferenser, utbildningar, årsmöten eller bara vanliga sammankomster. Man kan också hyra lokalen för Yoga eller kanske lite rogivande Qigong för kropp & själ.

Övre lokalen

Teknisk utrustning

Ljud, Ljus och Bild av högsta kvalitet i samtliga möteslokaler. I Stora salen erbjuds möjligheter att visa information på den stora bioduken. En högkvalitativ ljudanläggning ger det också möjligt att visa film eller hålla avancerade presentationen i lokalerna.

Bioduk stora salen
Kontrollbord för ljudanläggning stora salen

Inomhusklimat

En fantastisk ventilationsanläggning säkerställer ett behagligt inomhusklimat oavsett hur många personer som vistas i lokalerna.

Catering / Kök

Ett välutrustat restaurangkök ger möjligheter för  egen matlagning eller också kan man hyra köket för leverans av catering .