Aktiviteter 2021

Ytterligare information om Borgunda Bygdegårds aktiviteter finns att få via vårt nyhetsbrev, på Facebook eller via Instagram. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information.

2020 har minst sagt varit annorlunda år och tyvärr så fortsätter pandemin att ställa till det för oss alla. För Borgunda Bygdegårdsförening har det betytt att många av våra evenemang fått ställas in men de evenemang som vi lyckats genomföra har haft god uppslutning och vi tackar för det stöd som vi fått. Pandemin har naturligtvis också gjort att utnyttjandet av Allas Hus har minskat jämfört med förgående år.
Styrelsen planerar nu för kommande 2021 och så snart vi känner oss trygga med förutsättningarna kommer vi att skicka ut information. Vi hoppas naturligtvis att snart komma tillbaka till normalt läge med evenemang och uthyrningsverksamhet men just nu får ni hålla tillgodo med begränsad information om 2021-års evenemang.

Maj
Inställd – 1-milavandring
Söndag 9 kl. Vandringarna startar 08.00-10.00. Minst 10 km – Även 5 km
BF Billingens Vandrarklubb anordnar en 1-milavandring med utgångspunkt från Allas Hus i Borgunda. Vandringen kan med fördel avslutas med ett gott förmiddagsfika i Allas Hus.